Grafen barbecues

Grafen barbecues

Goede producten verdienen goede websites waar de producten op een mooie professionele manier gepresenteerd worden.
De barbecues van Grafen vallen onder deze categorie. De barbecues zijn van kwalitatief hoogwaardige materialen gemaakt wat resulteert in een gasbarbecue waar je jaren lang mooie barbecue-avonden mee kunt organiseren.

De website fungeert als een visitekaartje voor de gasbarbecues aangezien de website schermvullend is is er extra veel ruimte om de gasbarbecues goed tentoon te stellen. Dit word extra benadrukt door gebruik te maken van grote vrijstaande beelden waardoor de details van de gasbarbecues goed zichtbaar zijn. Met het menu vast aan de zijkant is het gemakkelijk en overzichtelijk te navigeren.

Bent je ook op zoek naar een sterk design wat uw product van het scherm doet afspatten. Neem dan contact met ons op voor een kennismaking gesprek.

Grafen barbecues
Grafen barbecues
Grafen barbecues

Over Hendi

Hendi Food Service Equipment is dé leverancier van producten van topkwaliteit voor de professionele gebruiker. Grafen is een nieuw merk van Hendi. De Inferno, Atlanta, Europa 3 en 6, de Traiteur, de Rondo Grande en de Rondo Electric (reuze koekenpannen) zijn de eerste producten onder dit nieuwe label.

Bezoek de website

Gerealiseerd

  • Back-end development
  • Design
  • Front-end development