Reiskatern

Reiskatern

De Persgroep benaderde Webeau om een reizenplatform te ontwikkelen, als verlengstuk van de reisadvertenties in de nationale en regionale kranten. Met veel inspirerende foto’s en intuïtief filter worden bezoekers begeleid naar hun favoriete vakantie.

In samenwerking met verschillende reispartners worden in veel kranten, zoals het AD, de Volkskrant, Trouw, Eindhovens dagblad, etc geadverteerd voor exclusieve reizen. Via deze advertenties komen de bezoekers terecht op Reiskatern.nl. Per krant worden daarbij specifieke url’s gebruikt om de bezoeker hetzelfde "krant"-logo te tonen bovenaan de website.

Een van de belangrijkste uitdagingen bij de ontwikkeling  was het verminderen van het arbeidsintensieve werk, wat tot dan toe nodig was om reisinformatie vanuit reispartners te verwerken in offline en online uitingen. Door de realisatie van een applicatie, waarbij reispartners en content-managers in fases werken aan advertenties, is ruimschoots voldaan aan deze wens. Advertenties kunnen uiteindelijk geëxporteerd worden, kant-en-klaar om in de krant te plaatsen!

Reiskatern
Reiskatern
Reiskatern

Over De Persgroep

De Persgroep Nederland is een toonaangevende uitgever van nationale, regionale én lokale nieuwsmerken, magazines en websites. Zowel offline als online bekend van o.a. AD, de Volkskrant, Trouw, het Parool, Tweakers.net en Qmusic.

Bezoek de website

Gerealiseerd

  • Front-end development