EnCoRe Studie

EnCoRe Studie

In opdracht van de Universiteit Maastricht is er een website gerealiseerd voor de EnCoRe-studie. Dit is een van de wetenschappelijke onderzoeken waar de universiteit bij betrokken is. Deze website heeft als doel het infromeren van alle betrokkenen en overige geïnteresseerden. De website bevat alle informatie over het onderzoek, het onderzoeksteam en recente ontwikkelingen.

De juiste uitstraling was voor het onderwerp van de studie van groot belang. De slogan van de EnCoRe-studie is 'Energie voor het leven na colorectaalkanker'. Deze 'energie' moest terugkomen in de website maar tevens moest er rekening worden gehouden met de ernst van de ziekte. De ruime opzet en de frisse kleuren dragen bij aan een overzichtelijke website.

EnCoRe Studie

Over Universiteit Maasstricht

Met een veelzijdig team van onderzoekers, artsen, onderzoeksdiëtisten en verpleegkundig specialisten wordt onderzoek gedaan naar de invloed van de leefstijl op het leven na de behandeling van dikkedarmkanker.

Dikkedarmkanker is een van de meest voorkomende vormen van kanker in Nederland, maar gelukkig tegenwoordig steeds beter te behandelen. Dit onderzoek moet bijdragen aan betere leefstijladviezen, om een gezond en gelukkig leven te bevorderen.

Bezoek de website

Gerealiseerd