Wat we doen

Je eigen website is de ultieme plek om je organisatie te profileren. Een plek om mensen te informeren en te overtuigen. Maar ook voor het verkopen van je producten of als tool om je organisatie efficiënter in te richten. De mogelijkheden en voordelen zijn eindeloos!

Wij kunnen je daar mee helpen: we bedenken, maken en verbeteren webapplicaties.


Concept

Een succesvolle webapplicatie begint altijd met een goed concept. Een eerste stap in het ontwikkelproces waar wij altijd ruim de tijd voor nemen. Samen met de klant de wensen en inhoud bepalen is essentieel voor ieder project.

Design

Goed design creëert beleving. Het essentiële ingredient om bezoekers van je website te overtuigen van de meerwaarde van jouw product of dienst.

Een goed design zorgt voor een optimale gebruikerservaring en weergave op ieder apparaat. Van de kleinste smartphone tot het grootste beeldscherm. De bezoeker wordt vloeiend door de website geleid, van start tot conversie.

Webapplicaties

Ontwikkelingen gaan snel. Met innovatieve techniek zorgen wij voor een optimale online ervaring. Gebruiksvriendelijk, betrouwbaar en snel.

Ons content management syteem wordt op basis van de behoeften van jouw organisatie volledig op maat ingericht. Overzichtelijke modules voor het beheren van bijvoorbeeld vacatures, beoordelingen en formulieren. Maar ook maatwerk zoals het koppelen van diverse databronnen of het automatisch samenstellen van documenten.

Dat bespaart je tijd en maakt het onderhouden van je website eenvoudig.

Marketing

Een fantastisch product of dienst is uiteraard het hart van je organisatie. Maar als dat alleen binnen je organisatie bekend is, wat heb je er dan aan? Met de juiste strategie en uitingen laten we je doelgroep kennis maken met je product of dienst en overtuigen we ze van de meerwaarde.